Battery Samsung S6 Edge Replacement

Ditulis pada : December 5, 2017
Battery Samsung S6 Edge

Battery Samsung S6 Edge Replacement

Problem : Battery Drain

Akak Ain datang kedai kami dan bagitahu yang bateri Samsung S6 Edge beliau cepat betul habis. Dia pun geram sebab tengah main fon tiba-tiba fon off terus. Tak sempat nak pergi charge. Padahal bateri masa tu tinggal 30%. Sebab tu dia datang kedai kami untuk tukar baru.

Sebelum tukar bateri baru tu, kami tanya la selalu main fon masa charge ke ? Ya, jawabnya. So, itulah puncanya. Jangan sesekali main fon masa tengah charge. Kalau tengok sekejap- sekejap tu boleh lagi. Tapi, kalau dah charge sambil tengok YouTube, online whatsapp, scroll instagram memang cepat drain la bateri tu.

Jadi, kami terus tukar bateri yang baru untuk fon akak ni. Suka betul akak ni dapat bateri baru. Dia betul-betul puas hati dengan servis kami. Kami pun gembira bila tengok pelanggan kami puas hati.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments