Battery iPhone 6 Replacement

Ditulis pada : December 5, 2017
Battery iPhone 6

Battery iPhone 6 Replacement

Problem : B.L (0%)

Brother ni datang dan bagitahu yang iPhone 6 beliau takde apa apa bila cuba untuk on. Bila kami check battery life dah 0% sebab tu tak dapat nak on kan handphone tu. So, brother ni terpaksa tukar bateri supaya iPhone beliau boleh digunakan seperti biasa.

Kami tukar bateri handphone tersebut dan beri sedikit tips penjagaan bateri kepada brother ni. Iphone beliau dah kembali normal.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments