Battery & Back Camera iPhone 5 Replacement

Ditulis pada : December 5, 2017
Battery & Back Camera iPhone 5

Battery & Back Camera iPhone 5 Replacement

Problem : Battery

Akak ni datang kedai harini dan bagitahu kami yang dia nak tukar bateri iPhone 5 beliau. Kami tanya masalah apa pada bateri ? Cepat habis jawabnya. Kami cuba untuk cek battery life fon akak ni. Kami cek dan tengok battery life tersebut dah tak normal. Kami suggest untk akak ni tukar bateri baru. Akak tu pun setuju.

Bila kami dah siap tukar bateri, akak tu pun sekali lagi bagitahu ada masalah pada kamera belakang iPhone beliau. Bila kami tanya masalah apa? Bila buka kamera terus gegar jawabnya. Kami bagitahu untuk akak tu tukar kamera belakang kepada yang baru.

Kami dah berjaya menyelesaikan dua masalah akak ni. Beliau gembira sangat sebab lepasni boleh la main fon dan ambil gambar banyak-banyak sebab semuanya dah okay !

Terima Kasih menggunakan servis kami !

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments