LCD iPad Mini 3 Replacement

Ditulis pada : December 5, 2017
LCD iPad Mini

LCD iPad Mini 3 Replacement

Problem : LCD Crack

Harini sis ni datang kedai kami dan bagitahu yang beliau nak tukar LCD iPad Mini 3  miliknya. LCD tersebut crack dan tak berfungsi akibat daripada terjatuh dan mengalami hentakan yang kuat. Bila kami tengok memang dah patut kena tukar dengan yang baru.

So, sis ni decide untuk tukar sebab banyak maklumat penting yang disimpan dalam iPad Mini 3 tersebut. Dia pun dah pening kepala fikir macam mana nak dapatkan maklumat tersebut. Kami pun minta dia tinggalkan iPad Mini 3 tersebut sebab pemasangan LCD mengambil masa dalam 2-3 hari.

Selepas semuanya siap, kami terus telefon dan minta sis ni untuk ambil iPadnya kembali. Dia sangat berpuas hati dengan keadaan iPad tersebut servis yang kami berikan. Kami juga menasihati supaya berhati-hati apabila memegang iPad tersebut supaya tidak terjatuh buat kali kedua.

 

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments