iWatch S4, 44mm Glass Replacement.

Ditulis pada : June 13, 2023

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace glass.

Screen iWatch crack? Jatuh tergesel screen crack, display semua okay cuma screen atas/luar crack.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap iwatch. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iwatch screen crack lepas jatuh. Screen display takde masalah boleh touch semua okay, hanya crack sahaja tak sedap memandang n kaca boleh luka jari tertusuk. Jatuh terus terus crack. Beliau meminta untuk check iwatch tersebut jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah periksa check semua, kami cadangkan untuk tukar glass sahaja supaya ia boleh digunakan semula seperti biasa dan normal. Screen crack boleh touch dan tiada masalah lain boleh tukar glass sahaja. Beliau bersetuju untuk tukar glass iwatch.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments