iPhone 11 Pro Back Glass Replacement.

Ditulis pada : February 8, 2023

Back glass replacement.

Problem: Back glass crack.

Solution: Replace new back glass.

Back glass crack, phone jatuh back glass crack. Screen depan okay tkde masalah hanya back glass crack.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu masalah terhadap phone sebab back glass crack, jatuh. Mulanya beliau tidak perasan yang lepas jatuh tu sebab pakai casing. Masa yang sama juga screen depan phone takde masalah boleh pakai seperti biasa tiada crack. Beliau meminta untuk kami check dan tukar sekali jikalau ada sebarang masalah.

Setelah kami periksa, kami check semua takde masalah screen semua okay lagi dan kami hanya tukar back glass yang baru sahaja supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ia juga dapat mengelakkan jari terluka tertusuk kaca.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments