iPhone 13 Pro Max Lcd Replacement.

Ditulis pada : February 10, 2023

Lcd replacement.

Problem: Lcd display line hijau.

Problem: Replace lcd.

Lcd display problem? Screen display blur line double doule line colour, crack tak boleh touch. Kekadang boleh touch kekadang takboleh touch.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone tu tiba tiba screen ada line line hijau double 1display. Beliau juga ada bagithu yang pada mulanya pernah jadi dan hilang. Lepastu tiba tiba jadi screen display line line hijau, takde jatuh. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Kekadang ia boleh jadi sebab jatuh atau terhempap dengan sesuatu yang berat, hentakan kuat. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custermor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments