iPhone 11 Pro Max Back Camera Replacement.

Ditulis pada : November 15, 2022

Back camera replacement.

Problem: Camera gegar.

Camera problem? Camera gegar kabur tk jelas. Bila ambil gambar, gamsbar kabur tk jelas. Nak scan pon tk lepas gegar kabur. Kekadang camera blank error tkboleh buka.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang camera phone problem, back camera gegar. Bila amik gambar or video jadi seperti tidak jelas kabur gegar. Front okay tkde masalah. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar back camera yang baru supaya ia boleh digunakan sepeti biasa dan normal. Antara sebab yang boleh jadi phone selalu jatuh or jatuh tempat yang tinggi dgn kuat. Dan juga phone kerap gegar macam letak pada basket motor. So, beliau bersetuju untuk tukar yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments