iPad Air 3 Glass Replacement.

Ditulis pada : November 16, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Soluton: Replace glass.

Screen crack? iPad issue. Screen crack, kekadang screen boleh touch, ghost touch. Pada screen ada line colour or black spot.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang screen ipad problem, crack. Screen crack masih boleh touch tkde masalah dan tiada sebarang line colour or black spot. iPad jatuh takde bengkok okay hanya crack sahaja. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Dan juga dapat elakkan dari jari terluka masuk kaca. So, beliau bersetuju untuk tukar glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments