Samsung Tab S6 Lite Repair Board.

Ditulis pada : November 12, 2022

Repair board.

Problem: Stuck samsung logo.

Solution: Repair board.

Phone tiba-tiba panas? Bila cas stuck pada logo charging. Kekadang try cas or on pon still sama screen blank gelap tkde respon.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap tab. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang tab beliau bermasalah takboleh hidup. Try cas hanya keluar logo cas tak cas lama lama tak masuk masuk stuck logo charging. Pada mulanya, tab okay tiba-tiba ia jadi hang dan sangkut. try hidupkan pon sama tkboleh hidup.

Takde jatuh or masuk air.

Setelah kami diagnosis, board issue. Kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ini berkemungkinan jatuh or ada short yg kita taktahu. So, baliau bersetuju untuk repair board.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments