iPad 10.2 Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : October 25, 2022

Touchscreen replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace screen.

Screen crack? Touchscreen crack boleh touch takde masalah hanya crack. Kekadang screen crack dan pada screen ada line colour or blank dot.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad screen crack. Touch semua okay lagi dan tiada sebarang line atau tompok hitam pada screen, masih elok. Hanya crack sahaja. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar screen/touchscreen supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Dan juga dapat elakkan dari jari terluka or masuk kaca. So, beliau bersetuju untuk replace touchscreen yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments