iPhone 13 Pro Max Telco Lock.

Ditulis pada : October 3, 2022

Telco lock.

Issue: Telco lock.

Ada sebarang masalah dengan phone? Issue telco lock. Jangan risau kami boleh bantu anda.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang issue pada phone. Beliau kata yang phone kena lock. Bila masuk kan simcard semua tk detect. Bila check dekat mana mana kedai berhampiran, issue telco lock. Beliau meminta kami periksa, untuk buat apa yang boleh buka telco lock tersebut.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board untuk unlock telco lock tersebut supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. So beliau bersetuju untuk repair board tersebut.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments