iPad Pro 11″ 2020 Glass Replacement.

Ditulis pada : October 1, 2022

Glass replacement.

Problem: Glass screen crack.

Solution: Change glass.

Glass crack? Screen semua boleh touch dan tiada sebarang line colour atau black dot. Touch semua dan display tiada masalah.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad screen crack. Screen masih boleh touch dan tiada sebarang line colour pada screen atau black dot. Hanya crack sahaja dan boleh digunakan seperti biasa. Beliau meminta untuk tukar glass untuk mengelakkan dari jari terluka atau kaca terkeluar menjadi teruk. Beliau meminta juga untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass sahaja supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Untuk model ipad ni ia boleh tukar glass dan boleh digunakan seperti biasa dan normal. Beliau meminta juga untuk pasangkan screen protector sekali.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments