Samsung Note 10 Plus Glass Replacement.

Ditulis pada : September 19, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace glass.

Screen crack? Hanya glass sahaja crack. Screen crack, boleh touch lagi dan ada display. Crack screen tiada masalah.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau jatuh dan ada crack pada screen. Phone masih boleh hidup lagi tiada masalah, boleh touch lagi dan tiada sebarang line colour atau black dot. Beliau meminta untuk kami periksa check mana mana part jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Boleh tukar glass sebab tiada sebarang line colour atau black dot pada screen dan boleh touch. So beliau bersetuju untuk tukar glass yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments