iPhone 11 Pro Max Repair Board.

Ditulis pada : June 24, 2022

Repair board.

Problem: Phone tak boleh hidup.

Solution: Repair board.

Phone tiba tiba tak boleh hidup? Board issue? Elok elok phone boleh hidup seperti biasa, tiba-tiba termati sendiri.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau tiba tiba termati sendiri. Walhal battery masih banyak lagi. Pada mulanya beliau kata yang battery issue tetapi try cas pon sama juga tak hidup. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan lagi seperti asal dan normal. Pada mulanya kami periksa battery dan battery tiada masalah dan normal. Beliau bersetuju untuk repair board.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakannya. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments