iPhone 11 Pro Max Repair Board.

Ditulis pada : June 24, 2022

Repair board.

Problem: Simkad tak detect (No Service)

Solution: Repair board.

Simcard tak detect? Bila try simkad lain pon sama juga. Try format or update tiada apa yang jadi.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custo,er kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau. Tiba tiba tak service tak detect simcard “no service”. Beliau ada try untuk reset network tetapi ia sama juga no service. Try simcard lain juga sama and bila ke phone lain semua okay ada detect simcard. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Kitaorang ada jual try sekali lagi reset network tetapi ia sama juga. Board issue. So, beliau bersetuju untuk repair board.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakannya. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments