Samsung S20 Ultra Glass Replacement.

Ditulis pada : June 28, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Problem: Replace glass.

Screen crack? masih boleh touch dan ada display. ON screen ada line colour atau black dot. Glass sahaja.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang screen phone beliau crack. Screen masih boleh touch lagi dan ada display. Boleh digunakan seperti biasa dan tiada sebarang line atau b;lack dot pada screen. akibat jatuh. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangakan untuk replace glass sahaja supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ia hanya crack sahaja dan boleh digunakan lagi. Untuk mengelakkan kecederaan kaca pada jari, beliau bersetuju untuk replace glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments