Samsung Note 10 Plus Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 27, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd line colour/crack.

Solution: Replace new lcd.

Lcd rosak? Phone screen crack. Ada line colour pada lcd display dan sebahagian tak boleh touch jadi half screen blank.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh crack dan display ada colour line dan takboleh touch. Phone jatuh crack dan lcd display ada black screen half dan tkboleh touch. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain seperti hardware dalam. Phone takde masuk air.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan lagi seperti biasa dan normal. Jatuh dengan hentakan yang kuat menyebabkan kan screen crack dan ada line sbb crack dalam. So beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments