iPhone 11 Pro Max Back Camera Replacement.

Ditulis pada : May 11, 2022

Back camera replacement.

Problem: Camera gegar.

Solution: Replace new camera.

Camera rosak? Gegar? Back camera blank. Bila nk ambil video atau gambar jadi kabur gegar. Kekadang ada satu masa bila buka camera terus blank.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang camera belakang problem. Ada masa ia blank bila di zoom lebih dekat dan normal ia gegar. Bila nk ambil gambar tu nampak ia gegar gambar tak jelas. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk replace back camera yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Terlalu banyak hentakan pada phone yg menyebabkan camera problem. Beliau bersetuju untuk tukar back camera.

Custemor berpuasa hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments