iPhone 5c Lcd Display Replacement.

Ditulis pada : May 12, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen blank.

Solution: Replace lcd baru.

Lcd problem? Blank. Bila try untuk hidupkan, ia hidup tapi takde display. Bila caj pon sama tkde display. Dh lama tak on bila nak on tapi takhidup takde keluar display.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen blank. Pada permulaan yang phone tu tak hidup sama ada battery or issue lain. Bila cas, ada power masuk cuma tkde display pada screen, blank. Ada bunyi cas masuk tapi no display secreen. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ia masih boleh digunakan lagi dan battery masih okay tiada masalah. Beliau bersetuju untuk replace lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments