iPad 10.2 (2019) Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : April 28, 2022

Touchscreen replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace touchscreen.

Screen crack? Touchscreen crack masih boleh display semua okay. Kekadang bila jatuh, screen crack display takboleh touch n ada line colour pada display screen lcd.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemer kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kadai kami memberitahu yang ipad jatuh crack pada bahagian bucu. Nasib baik masih boleh dipakai lagi tiada sebarang black dot atau line colour. Hanya screen crack sahaja. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk touchscreen sahaja supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ia masih boleh digunakan seperti biasa hanya kaca kaca membolehkan ia cedera luka. Hanya touchscreen sahaja, display lcd masih okay dan tiada sebarang line or black spot. Beliau bersetuju untuk replace touchscreen.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments