iPhone 11 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : April 25, 2022

Lcd replacement.

Problem: Phone masuk air, lcd problem.

Solution: Replace lcd. Water damage.

Phone masuk air? Hidup, tapi display takhidup. Screen tak menyala. Bila cucuk power, ada power masuk tpi display tak menyala.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau masuk air dan terus tak hidup. Beliau kata air tak masuk banyak cuma dia tercuci phone, terus tak hidup. Ada juga untuk try hidupkan tapi tak berjaya. Beliau meminta untuk kami check jikalau ada sebarang masalah.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk replace lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ini kerana lcd sudah terkena air yang boleh rosak tk keluar display. Beliau bersetuju untuk replace lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments