Samsung A51 Repair Board.

Ditulis pada : March 31, 2022

Repair board.

Problem: Phone tak hidup.

Solution: Repair board.

Phone takboleh hidup? Jatuh? Atau jatuh masuk air. Tiba-tiba takboleh hidup. Takde jatuh tiba tiba termati sendiri.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau tiba tiba mati tak boleh nak hidup. Dah cuba pon sama juga. Tkde jatuh atau masuk air tiba-tiba boleh termati. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board sebab bila check tiada bacaan power masuk bila cucuk untuk check. So kami suggest untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa. Beliau bersetuju untuk repair board.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments