Huawei Nova 2 Lite Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 31, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack/line-line.

Solution: Tukar lcd baru.

Screen crack? Phone jatuh lcd screen crack display masih ada tetapi pada lcd display ada line-line/double line atau black dot boleh jadi.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone crack. Beliau tak perasan yang phone jatuh. Bila perasan screen crack. Malah pada screen display ada line-line colour. Phone totally masih okay boleh touch tiada masalah. Hanya crack dan ada double line pada screen. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal seperti baru. Ini sebab kesan crack tu boleh melukakan jari. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments