Macbook Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 14, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace screen baru.

Macbook/laptop problem? Screen crack berdouble line pada screen. Crack dalam. Kekadang screen black bila on ada bunyi tpi display takde.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap macbook. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook screen crack/blank. Bila on kan boleh tpi screen berdouble line line colour macam crack. Beliau meminta untuk kami check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, normally macbook beliau tiada masalah power semua okay tkde kena air.. Kami cadangkan untuk replace screen yang baru supaya ia boleh digunakan seperyi biasa dan normal. Beliau bersetuju untuk tukar screen.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments