Huawei Mate 9 Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 14, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Jatuh terhempap. Screen crack display ada line line colour, lcd problem.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen crack. Tak sengaja jatuh dan pada display lcd crack dan ada line-line double colour. Beliau ada kata yang phone ni mmg banyak kali jatuh dan takde masuk air. Ia minta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti normal macam biasa. Ini sebab terlalu kerap jatuh dan kuat. Beliau bersetuju tukar baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments