iPhone 7 Plus Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 10, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Phone jatuh tak perasan, bila perasan screen crack. Ada sekali tu jatuh screen crack tpi sebahagian takboleh touch dan sebahagian boleh touch. Kekadang pada display screen ada line-line colour/black dot.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh and crack. Sebahagian boleh touch dan sebahagian boleh touch. Tak sengaja jatuh, bila perasan crack screen. Bila touch ia lari lari. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain yang boleh jadi.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan semula seperti baru dan normal. Kemungkinan disebabkan jatuh yang terlalu kerap. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments