iPhone Xs Max Back Camera Replacement.

Ditulis pada : March 9, 2022

Back camera replacement.

Problem: Camera blank.

Solution: Tukar back camera.

Back camera problem? Kabur? Gegar? Terus blank? Bila nak ambik gambar atau scan, camera tak detect. Kadang-kadang buka je terus blank. Back camera issue.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang camera problem. Pada mulanya yang lens crack, mmg amik gambar kabur sebab lens pon dah crack. Target lens sahaja, bila kami tanya bila crack, tpi dah lama. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain seperti lens atau back camera problem.

Setelah kami periksa, kami tukar lens untuk check sama ada ia lens atau back camera yang buat kabur. Bila tukar pon sama juga ia kabur. Kami cadangkan untuk tukar back camera yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa/normal. Ini sebab dah ada habuk masuk pada back camera tersebut. So beliau bersetuju untuk tukar back camera.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments