iPad Air 2020 Glass Replacement.

Ditulis pada : March 7, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Problem: Replace glass.

Screen crack? Tapi masih ada display dan boleh touch. Tiada sebarang line atau black dot. Hanya crack dan boleh touch.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad jatuh n screen creen crack. Tapi ia kata yang screen crack dan masih boleh touch dan screen masih elok tiasa sebarang line atau black dot. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain sebab ada jatuh.

Setelah kami periksa model, kami suggest yang model ni boleh tukar glass depan sahaja. Bila check semua masih okay lagi n tiada sebarang kerosakan lain dan screen masih okay lagi. Kami cadangkan untuk tukar glass sahaja supaya boleh dipakai secara normal. Beliau bersetuju.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments