iPhone Xs Lcd Replacement.

Ditulis pada : February 22, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd problem? Jatuh crack. Takboleh nak touch. Kekadang sebahagian boleh touch dan sebahagian takboleh touch. Bila jatuh tengok screen crack dan bila perasan ada line muncul. Line colour.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone takboleh touch lepas jatuh. Tapi tkde rack. Pada screen beliau juga ada line line sebahagian boleh touch dan sebahagian takboleh. Nasib baik jatuh tkde masuk air. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru. Supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments