iPhone 8 Lcd Replacement.

Ditulis pada : February 22, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Touch issue. Display ada line/double line colur lepas hatuh atau tiba tiba keluar line. Lcd problem.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phonenya jatuh crack. Pada display screen ada di sebalik hujung ada line dan sebahagian takboleh touch. Kesan jatuh. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa apa yang patut, kami sarankan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan semula seperti biasa. Lepas sahaja test untuk lcd, semuanya masih okay tiada rosak dalam. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments