Vivo Y20 Charging Port Replacement.

Ditulis pada : January 6, 2022

Charging port replacement.

Problem: Takboleh cas (masuk air).

Solution: Tukar charging port baru.

Cas tak masuk? Tempat cas problem. Tak longgar tapi bila nak cas tu tak masuk. Ada masuk air ke? Sekejap masuk sekejap tak masuk cas.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu pada mulanya phone beliau masuk air. Mulanya okay boleh cas, lepastu terus takboleh nak cas. Beliau meminta untuk kami check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami memberitahu yang kami try untuk tukar charging port yang baru. Setelah kami test, semuanya okay boleh cas seperti biasa. Apa yang kami cadangkan adalah buat water damage dan tukar charging port yang baru. Beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments