Screen Proctector Premium Brand X-one.

Ditulis pada : December 27, 2021

Screen protector.

Hai pengguna-pengguna tegar screen proctector brand x-one !!!

Kalini kami ada ready stock baru screen proctector brand xone yang berkualiti dan tahan lasak. Hahhh takdelah risau bila jatuh atau terguris dengan kunci atau benda lain. Screen Protector ni macam “Protection” untuk lindung screen phone calar mahupon retak yang teruk.

Apa yang terbaik kalau pakai screen proctector jenis brand x-one adalah:

  • Tahan lasak
  • Tahan lama
  • Tidak mudah pecah/retak
  • Anti habuk.

Apa yang terbaik pakai dia memang tahan lama tahan lasak mudah dibersihkan dan anti habuk. Boleh bawa kemana mana dengan hati senang. Sementara stock masih ada dah tak banyak dah ni. Stock yang masih ada:

iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12.

iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro Max.

iPhone 13/ 13 Pro.

Korang boleh sahaja datang terus ke kedai kami untuk tahu lebih lanjut lagi. Memang stok tak banyak sekarang ni. Siapa cepat dia dapat. Tapi jangan risau stok habis kami boleh order dengan supplier kami.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments