iPhone XS Repair Face id Phone.

Ditulis pada : December 23, 2021

Repai face id.

Problem: Face id tak detect.

Solution: Repair face id.

Pernah tak jadi issue face id tak detect? Masuk air? Bila try banyak kali tiba-tiba tak detect juga.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah soarang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone tak boleh nak detect face id. Beliau ada kata yang phone ada pernah jatuh masuk air. Lepas sahaja masuk air, terus tak detect face id. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair face id beliau supaya boleh digunakan semula secara normal. Beliau bersetuju untuk repair phone.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments