Macbook Pro Upgrade SSD.

Ditulis pada : December 21, 2021

Upgrade ssd macbook.

Problem: System slow.

Solution: Upgrade ke SSD.

Macbook/laptop korang dah upgrade ke ssd? Masih pakai hard disk. System slow bila buka/start on dia jadi loading and ambil masa sampaikan ia boleh jadi hang/sangkut.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap macbook beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook beliau loading mengambil masa yang lama untuk turn on kan dia. Kekadang sampaikan jadi hang/stuck.

Bila kami check, apa yang kami perasan adalah macbook beliau masih menggunakan hard disk yang lama. Apa yang kami cadangkan adalah untuk upgrade macbook beliau dengan upgrade ke ssd. Beliau bersetuju untuk upgrade macbook beliau ke ssd.

Cuctomer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments