iPhone 11 Repair Board (Charging IC).

Ditulis pada : December 10, 2021

Repair board(Charging IC).

Problem: Takboleh cas

Solution: Repair board.

Phone tak boleh nak cas? Bila cas tak masuk. Dah try cable lain pon sama. Sampai satu tahap phone mati, bila cas hanya keluar logo cas tak naik naik. Bila check boleh jadi boar problem.

Hai. Harini kami nak share mengenali salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone takboleh nak cas. Beliau mengatakan beliau sudah cuba cable lain pon sama tak masuk. Beliau meminta untuk kami check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami dapati yang board beliau rosak. Bila kami cuba cas sekali lagi, ia tak masuk juga dan hanya keluar logo cas. Kami cadangan untuk repair board supaya ia boleh dicas seperti biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments