iPhone 6 Plus Touch Replacement.

Ditulis pada : December 16, 2021

Touch IC replacement.

Problem: Screen bergerak sendiri.

Solution: Replace touch ic

Screen tiba tiba gerak sendiri tanpa touch? Takde crack tapi tiba je screen gerak sendiri. Bila on je unlock screen, terus tergerak tertekan sendiri. Macam ghost touch.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang phone beliau tiba tiba tertekan sendiri. Bila unlock screen, terus dia tertekan sendiri macam ghost touch. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass yang baru supaya boleh digunakan seperti biasa. Beliau bersetuju untuk tukar glass.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments