iPhone 8 Lcd Replacement.

Ditulis pada : December 6, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd problem? Screen crack jatuh. Bila perasan tengok ada crack dan berline/double line colour. Tukar 1set lcd. Ada sesetengah model, kalau phone jatuh, crack dan tiba tiba takboleh touch dan ada keluar line.

Hai. Harini kami nak kongsi mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu kepada kami yang phone beliau screen crack. Pada mulanya, boleh tukar glass tpi bila pada screen ada line/double line terus kena tukar 1 set lcd. Touch semua okay lagi. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh boleh digunakan seperti biasa. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments