iPad 10.2 Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : December 7, 2021

Touchscreen replacement.

Poblem: Screen crack.

Solution: Tukar touchscreen.

iPad problem? Screen crack tapi masih boleh touch lagi. Cuma screen crack dan display okay. Cuma cila crack tu takut kaca boleh masuk dalam jari.

Hai. Harini kami nk share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad beliau screen crack tetapi display masih okay dan boleh touch. Beliau juga mengatakan ia hanya retak diluar cuma kaca kaca screen ada yang terkeluar yang boleh membuat jari terluka.

Setelah kami periksa, kami suggest kan untuk tukar touchscreen yang baru pada screen beliau supaya ia boleh digunakan seperti biasa. Beliau bersetuju untuk tukar touchscreen yang baru.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments