iPhone 7 Plus Glass Replacement.

Ditulis pada : November 3, 2021

Glass replacement.

Problem: Glass crack.

Solution: Tukar glass baru.

Pernah tak lcd crack tapi ia masih boleh touch seperti biasa dan masih ada display? Tengok pada model juga. Lcd ori boleh tukar glass.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang screen beliau crack. Ia mengatakan yang screen beliau masih okay lagi boleh di touch dan masih ada display. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah diperiksa, kami cadangkan untuk tukar glass screen beliau sahaja. Bila kami periksa lagi, tiada masalah lain. Masih ada display, dan boleh ditouch dan juga lcd ori. Beliau bersetuju untuk tukar glass.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments