iPhone 5s Home Button Replacement.

Ditulis pada : November 1, 2021

Home button replacement.

Problem: Home button tak detect.

Solution: Tukar home button baru.

Home button tak detect? Try sekali lagi ia tak detect, rosak. Bila nak set lock id pon tak detect. Error.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iphone beliau home button rosak. Ia tak boleh nak tekan detect fingerprint. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah diperiksa, kami dapati yang home button beliau rosak dan ada putus. kami cadangkan untuk home button yang baru untuk ia boleh digunakan seperti biasa tetapi fingerprint takboleh pakai. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments