Xiaomi Redmi 5 Lcd Replacement.

Ditulis pada : September 21, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd blank.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd blank. Tapi takde kesan jatuh atau pon crack. Tiba- tiba sahaja terus blank. Bila tengah main, terus gelap. Cuba cas dan hidup pon still sama juga tk boleh hidup gelap sahaja.

Hai. Harini kami nak kongsi mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau screen gelap walaupon cuba untuk hidupkan pon still sama. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, Kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru sebab bila di check bacaan power masih ada. Walaupon tiada kesan crack, ia boleh jadi juga masalah lcd. Dan beliau bersetuju untuk tukar lcd.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments