Promosi Screen Proctector X-One.

Ditulis pada : September 10, 2021

screen protector.

Hai penguna-pengguna screen protector x-one !!!

Kalini kami ready stock untuk X-one screen protector iPhone. Hahhh takdelah risau nanti bila kita buat kerja terlanggar sana sini tengok tengok iphone kita retak habis. So bila adanya screen protector X-one ni, terjamin selamat dari retak dan tahan lasak sama juga pada phone.

X-one protector ni lebih berkualiti dari yang biasa punya sebab X-one lebih tahan lasak,mudah di bersihkan dan juga tahan lama.

Korang buntu tak tahu nak cari dekat mana? Jangan risau, kami ada untuk bantu anda. Selagi ada stok, kami boleh tolong. Jikalau nak request, jangan risau kami juga boleh bantu anda. 

Selain untuk iPhone, kami juga ada stok untuk iWatch dan juga iPad. 

Stock available now!!! hurry up and get now!!!

Sementara stock masih ada !!!

Korang boleh sahaja datang terus ke kedai kami untuk tahu lebih lanjut lagi. Memang stok tak banyak sekarang ni. Siapa cepat dia dapat. Tapi jangan risau stok habis kami boleh order dengan supplier kami.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments