Macbook/Laptop Upgrade to SSD.

Ditulis pada : September 11, 2021

Upgrade to SSD.

Macbook atau laptop anda slow. Starting lambat sangat bila on. Bila lack tu lagi lambat nak buka. Masih pakai hard disk? Dah upgrade ke ssd?

Hai. Harini kami nak share mengenai macbook atau laptop. Pernah tak terjadi pada macbook atau laptop anda slow bila nak on kan dia atau bila buka sesuatu yang melambatkan kerja. Masih pakai hard disk lagi? Apa kata korang upgrade hard disk kepada SSD. Memang berkesan !!!

Jangan risau tkthu buat kami boleh tolong anda. Kami akan suggest mana yang terbaik untuk anda.

Upgrade to SSD.

MacBook/Laptop problem ❓
Slow sangat bila on starting window. Sometimes lack slow sangat‼️
Dah upgrade to SSD 💻 ❓Tidak perlu risau, kami boleh bantu anda selesaikan masalah anda.

💻🐌 MacBook/Laptop slow?
🌐💻 Masalah Update?
💻🔊 Masalah sound pecah?
☀️💻 MacBook/Laptop cepat panas?
💻🚫 Auto restart/ter”reboot” sendiri?

Macbook/Laptop anda problem seperti yang tertera diatas, jangan risau kami boleh banty anda.

Korang boleh sahaja datang terus ke kedai kami untuk tahu lebih lanjut lagi. Memang stok tak banyak sekarang ni. Siapa cepat dia dapat. Tapi jangan risau stok habis kami boleh order dengan supplier kami.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *