Samsung A51 Repair Board.

Ditulis pada : September 6, 2021

Repair board.

Problem: Phone takboleh on.

Solution: Repair board.

Phone takboleh hidup? Keep try on pon still sama juga. Bila check, board issue. Board problem.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau tak hidup dah cuba cas pon sama takboleh. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami didapati board beliau problem bila kami cas tiada power. Kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments