Macbook Pro Speaker Replacement.

Ditulis pada : September 2, 2021

Speaker replacement.

Problem: Speaker rosak (sound pecah).

Solution: Tukar speaker baru.

Sound macbook problem? Bila buka music seakan sound tu pecah. Bila dengar macam sakit telinga. Tak sedap bila didengar.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadap masalah terhadap macbook beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang macbook beliau ni sound tak berapa jelas. Bila buka music atau youtube, sound macam pecah tk jelas. Beliau syak yang speaker problem tetapi beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah diperiksa, kami didapati speaker beliau yang problem. Kami double confirm memang speaker issue. Kami sarankan untuk tukar speaker yang baru if nak digunakan seperti normal/biasa. Dan beliau bersetuju untuk tukar speaker.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *