iPhone 11 Repair Board (Charging IC).

Ditulis pada : September 2, 2021

Repair board (charging ic).

Problem: Tak boleh nak cas/cas tak masuk.

Solution: Repair board.

Phone tak boleh cas? Try cable lain pon still sama tak masuk cas. Boleh jadi issue board atau charging port.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iphone beliau bermasalah takboleh cas, dah cuba cable lain pon still sama. Beliau meminta kami untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami didapati board beliau yang problem. Kami sarankan untuk repair board charging ic beliau untuk boleh digunakan seperti biasa/normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments