Macbook Pro Repair Board.

Ditulis pada : August 28, 2021

Repair board macbook.

Problem: Takboleh on.

Solution: Repair board.

Macbook problem? Tiba-tiba ia terpadam. Try to on pon still takboleh juga. Tengah buat kerja, tiba tiba auto ia shutdown.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap macbook beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook beliau tiba-tiba sahaja ter “shoutdown” sendiri. Try untuk hidupkan pon still sama. Beliau meminta kami untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami check, kami troubleshoot terlebih dahulu. Dalam 2hari macbook beliau board problem. Kami suggestkan untuk repair board untuk ia kembali dan boleh digunakan seperti biasa/normal. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik dan jangan masuk air. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments