Whatsapp Transfer Android to iPhone

Ditulis pada : July 17, 2021

Whatsapp Transfer Data.

Issues : Transfer data whatsapp android ke iphone.

Hai guys. Sekarang ni ramai yang nak buat transfer data dari android to iphone. Segelintir orang suka buat sendiri tengok dari youtube. Ada yang lepas ada yang tak lepas. Kadang-kadang bila dah cuba banyak kali, ia lebih sukar untuk kita buat sekali lagi disebabkan code.

Buntu juga bila takdapat nak buat. Walaupun dah teroka bagaimana nak buat tapi takdapat juga. Jangan risau, kami ada buat service transfer whatsapp dan kami boleh bantu anda. Anda boleh terus datang ke kedai kami.

Hah mengenai harini, ada salah seorang customer kami ini datang ke kedai kami untuk membuat pemindahan whatsapp dari android to iphone. Beliau pernah cuba 2hari lepas tetapi tidak berjaya. Beliau meminta kami untuk buatkan pemindahan data whatsapp beliau.

Tanpa ragu-ragu, kami sudi untuk bantu beliau untuk membuat pemindahan whatsapp. Kelajuan untuk membuat whatsapp transfer ini ia bergantung kepada berapa storage whatsapp yang kita pakai, banyak storage yang kita pakai makin lambat untuk siap transfer data.

Customer Berpuas Hati

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Beliau sangat berpuas hati dengan harga dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *