Oppo F11 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : July 7, 2021

Lcd replacement.

Problem: Phone masuk air (lcd rosak)

Solution: Tukar lcd baru.

Phone masuk air? Mulanya screen okay. Tapi lama kelamaan lcd boleh rosak blank gitu. Lcd problem. Tiba tiba tkboleh hidup.

Hai. Mengenai harini kami nak share masalah yang dihadapi oleh salah sorang customer kami. Beliau datang kedai kami memberitahu yang phone beliau bermasalah. Beliau mengatakan yang phone beliau masuk air dan tiba tiba screen tk hidup. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, lepas sahaja cuci board semuanya okay dan kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali normal seperti biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments